Een plek om rustig te groeien
recente reacties
archief

Paaskrant 2017

deel dit!Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Facebook

1 Reactie op Paaskrant 2017

  • alicia schreef:

    super tof allemaal ik mis jullie zo erg (een vraaagje) zit keano V.e. nog op jullie school want ik ben smoor verlieft op hem en doe assia / kaono / amber/sander / en keano de groete oke XOXOXO alicia en natuurlijk de groete van mr peter JUF lilyane/ en juf katlijne de groet ook natuur lijk maarik mag ni op bezoek komen I LOVE JULIE ALEMAAL en en het gaat daar allemaal goed dag
    :oops: :razz: :cry: :grin: :shock:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>