Een plek om rustig te groeien
recente reacties
archief

coronamaatregelen 2020-21

strengere regels

Tijdens de voorbije weken raakten meer mensen besmet met het coronavirus. De overheid heeft een aantal regels weer strenger gemaakt vanaf 02/11/2020. Wat zijn die regels? Je verneemt hier meer over in volgend tekstbestand en filmpje van de website Wablieft.

preventieve maatregelen

Vanwege het coronavirus moeten wij veel zaken op school anders organiseren dan wij gewoon zijn. Wij hebben hiertoe een plan uitgewerkt waarbij de gezondheid en de veiligheid van de leerlingen, leerkrachten, medewerkers en ouders voorop staat. Als iedereen goed meewerkt, hopen wij dat het schooljaar veilig en vlot kan verlopen.

Zorg goed voor jezelf en je naasten!

Voor actuele informatie over het coronavirus kan je terecht op de website van de VRT, de Belgische overheid, de Vlaamse overheidOnderwijs Vlaanderen en de stad Antwerpen. ​Klik op onderstaande banner van het Agentschap Integratie & Inburgering voor informatie in verschillende talen.

 corona afbeelding

 

 

deel dit!Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>