Een plek om rustig te groeien
recente reacties
archief

COVID-19 (coronavirus)

Beste,

De oudercontacten die voorzien waren op donderdagavond 12 maart gaan niet door vanwege de preventieve maatregelen die worden opgelegd in het kader van de indijking van het Coronavirus COVID-19. U hoort later nog of deze definitief zijn afgelast of eventueel worden uitgesteld tot een latere datum. Onze excuses hiervoor.

deel dit!Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

© Openluchtschool Dennenhof - 2020