Een plek om rustig te groeien
recente reacties
archief

kennismaken – aanmelden – inschrijven

Kennismaken – Aanmelden – Inschrijven
update 15 januari 2021

Openluchtschool Dennenhof biedt kwaliteitsvol buitengewoon onderwijs aan kinderen met gedragsproblemen, emotionele problemen of autisme. Je kan enkel inschrijven als je kind een ‘verslag’ heeft van het CLB, dat recht geeft op buitengewoon onderwijs van type 3 of type 9.

Onze school is volzet. We hebben geen plaats meer om in te stappen in het huidige schooljaar. Momenteel bereiden we ons voor op de inschrijvingen voor september 2021.

Als je je kind wil inschrijven voor onze school, moet je eerst online aanmelden via Meld Je Aan. Dat kan tussen 15 maart (9u30) en 21 april (17u). Er is geen haast bij, iedereen heeft evenveel kans. Best meld je je kind aan voor meer dan één school. Ten laatste op 6 mei krijg je dan te horen of je wel/niet kan inschrijven in Dennenhof.
Als er al een broer of zus bij ons op school zit, kan je al eerder aanmelden.

In deze flyer vind je alle informatie over het aanmelden.

Maar voordat je kiest om aan te melden / in te schrijven, wil je natuurlijk de school eerst beter leren kennen. Is Dennenhof echt de school die je zoekt voor jouw zoon of dochter?

Op deze website vind je al heel wat informatie terug. Zeker deze presentatie geeft je al een goede eerste indruk van onze werking.

Liefst zouden we jullie ook live ontvangen in de school. Dan zouden we in gesprek kunnen gaan en de school laten zien zoals ze is. Ten gevolge van de corona epidemie zijn er dit jaar echter geen infomomenten in de school mogelijk.

Wil je – na het bekijken van de website en de presentatie – toch graag meer informatie, zit je nog met vragen, wil je graag de school bezoeken? Neem dan zeker contact met ons op, dan bekijken we hoe we dat kunnen organiseren.

We maken graag tijd voor een telefonisch gesprek of een kort bezoekje buiten de schooluren. Steeds op afspraak en uiteraard mét de nodige veiligheidsmaatregelen.

deel dit!Share on LinkedInTweet about this on TwitterShare on Facebook