Een plek om rustig te groeien

Aanmelden en inschrijven in onze school

Kennismaken – Aanmelden – Inschrijven
update 28 oktober 2021

Openluchtschool Dennenhof biedt kwaliteitsvol buitengewoon onderwijs aan kinderen met gedragsproblemen, emotionele problemen of autisme. Inschrijven kan enkel als je kind een ‘verslag’ heeft van het CLB, dat recht geeft op buitengewoon onderwijs van type 3 of type 9.

Onze school is op dit moment volzet. We hebben geen plaats meer om in te stappen in het huidige schooljaar 2021-2022. Je kan ons contacteren voor een plaatsje op de wachtlijst.
Let op: Deze wachtlijst vervalt aan het einde van het schooljaar.

Als je je kind als nieuwe leerling wil inschrijven voor volgend schooljaar 2022-2023, moet je eerst online aanmelden via Meld Je Aan, tussen 10 maart 2022 om 09.30u en 28 april 2022 om 17.00u. Op 12 mei wordt dan duidelijk in welke school je je kind (wel/niet) kan inschrijven.
Na 28 april aanmelden kan ook nog, maar dan wordt de kans op een plaatsje veel kleiner.

Broers en zussen kunnen al eerder worden aangemeld: tussen 7 februari en 18 februari 2022.

Om je kind aan te melden ga je naar de website https://meldjeaanbuo.antwerpen.be en klik je op ‘registreer’. Als je hulp nodig hebt voor deze stap, contacteer je het CLB van de huidige school van je kind. In deze flyer vind je alle informatie over het aanmelden.

Maar voordat je kiest om aan te melden / in te schrijven, wil je natuurlijk de school eerst beter leren kennen. Is Dennenhof echt de school die je zoekt voor jouw zoon of dochter?
Op deze website vind je al heel wat informatie terug. Zeker deze presentatie geeft je al een goede eerste indruk van onze werking.

Als de coronasituatie het toelaat, ontvangen we jullie ook graag live in de school. Dan kunnen we in gesprek gaan en de school laten zien zoals ze is. Voor een bezoekje (vanaf maart) kan je (vanaf februari) contact opnemen en een afspraak maken. Uiteraard houden we daarbij rekening met de geldende richtlijnen en de nodige veiligheidsmaatregelen.