Openluchtschool Dennenhof

Een plek om rustig te groeien

Blijf op de hoogte

Wil je het laatste nieuws van onze school ook via mail ontvangen, teken dan in op onze E-maildienst.

recente reacties

archief

COVID-19 (coronavirus)

Beste,

De oudercontacten die voorzien waren op donderdagavond 12 maart gaan niet door vanwege de preventieve maatregelen die worden opgelegd in het kader van de indijking van het Coronavirus COVID-19. U hoort later nog of deze definitief zijn afgelast of eventueel worden uitgesteld tot een latere datum. Onze excuses hiervoor.

Aanmelden en inschrijven in onze school

Aanmelden en inschrijven in onze school

Voor de inschrijvingen voor het schooljaar 2020-2021 maakte onze school afspraken met de andere scholen voor buitengewoon onderwijs in Antwerpen, Brasschaat en Schilde. Vanaf nu zal je je kind eerst online moeten aanmelden voor je kan inschrijven.

Natuurlijk willen we blijven zorgen voor een warm en gastvrij onthaal!

  • Tussen 19 maart en 3 april kan je je kind online aanmelden via https://meldjeaanbuo.antwerpen.be/. Het tijdstip waarop je aanmeldt (binnen deze periode), heeft geen invloed op de kans op een plaatsje.
  • Op donderdag 23 april krijg je bericht of je je kind kan inschrijven in onze school.
  • Vanaf 20 mei kan je je kind vrij komen inschrijven in onze school (zonder voorafgaande aanmelding), ALS er op dat moment nog vrije plaatsen zijn. (Op dat moment is de volgorde van inschrijven wél doorslaggevend.)

Vrije plaatsen in Openluchtschool Dennenhof
op maandag 17 februari 2020

buitengewoon kleuteronderwijs type 3

       1

buitengewoon kleuteronderwijs type 9

       2

buitengewoon lager onderwijs type 3

       4

buitengewoon lager onderwijs type 9

       1

In de voorrangsperiode hebben zich (nog) geen broers of zussen aangediend. Deze cijfers blijven dus geldig.

! Update 25 maart 2020:

Onze school volgt de richtlijnen van de Nationale Veiligheidsraad met betrekking tot het coronavirus. Hierdoor voorzien wij geen infomomenten meer op school. We kunnen u ook niet langer persoonlijk helpen bij het registreren van een aanmelding.

Hoe geraak je aan informatie over onze school?

De school blijft bereikbaar via telefoon op het nummer 03/383.11.43. We maken dan graag de tijd om te antwoorden op al uw vragen.

Vragen mogen ook per e-mail gestuurd worden naar directie@openluchtschooldennenhof.be. We proberen deze zo snel als mogelijk te beantwoorden. Noteer ook je telefoonnummer, dan bellen wij jou op.

Op deze website krijg je een idee van onze schoolwerking. Je vindt er ook:

-          De Powerpointpresentatie die wij gebruiken bij infomomenten

-          Een link naar onze facebook pagina, waar allerlei foto’s je kunnen helpen om de sfeer te proeven.

Waar en hoe krijg je hulp bij je aanmelding?

Meld je kind aan voor het buitengewoon basisonderwijs tussen donderdag 19/03/2020 9.30u tot en met vrijdag 03/04/2020 17.00u via https://meldjeaanbuo.antwerpen.be.

Telefoonhulp van de school: De school geeft telefonische ondersteuning en kan op jouw vraag de aanmelding in het systeem registreren. Bel daarvoor tijdens de schooluren naar het nummer 03/383.11.43.

Je kan je vraag om hulp ook via e-mail stellen. Stuur daarvoor een mail naar hans@openluchtschooldennenhof.be. Vermeld zeker jouw telefoonnummer, dan bellen wij jou op.

Telefoonhulp van het CLB: De CLB-medewerker die je kind begeleidt of zijn/haar collega kan je ook helpen bij de aanmelding. Bel daarvoor naar het CLB van jouw school.

Telefoonhulp van de Helpdesk Meld je aan: Je kan elke weekdag van 9u tot 16u bellen naar het gratis nummer 0800 62 185. Ook zij helpen je verder.

In Memoriam

Met dankbaarheid herinneren wij
de stichtster, bezielster en
ere – directrice van Dennenhof

Juffrouw Goossens

juffrouw goossens

Sportdag Blok 3

© Openluchtschool Dennenhof - 2020