Openluchtschool Dennenhof

Een plek om rustig te groeien

Blijf op de hoogte

Wil je het laatste nieuws van onze school ook via mail ontvangen, teken dan in op onze E-maildienst.

recente reacties

archief

Voor- en naschoolse opvang

Vanaf september 2020 biedt onze school ook voor- en naschoolse opvang aan. Op die manier willen we tegemoet komen aan ouders die hun kind graag zelf naar school brengen en weer ophalen, maar daarvoor nood hebben aan opvang. Voor de organisatie van deze opvang werken we samen met de vzw FERM (https://www.samenferm.be/diensten/kinderopvang/buitenschoolse-kinderopvang).

Opvang is mogelijk 1 uur voor schooltijd (vanaf 7u45) en 3 uur na schooltijd (tot 18u, op woensdag tot 15u). We richten ons in de eerste plaats op leerlingen van onze eigen school, maar in principe zijn ook andere kinderen welkom. Er is plaats voor maximaal 14 kinderen. Deze opvang is niet gratis.

Als je interesse hebt, neem je best contact op met de directie. We kunnen dan samen de mogelijkheden bespreken.

coronamaatregelen 2020-21

strengere regels

Tijdens de voorbije weken raakten meer mensen besmet met het coronavirus. De overheid heeft een aantal regels weer strenger gemaakt vanaf 02/11/2020. Wat zijn die regels? Je verneemt hier meer over in volgend tekstbestand en filmpje van de website Wablieft.

preventieve maatregelen

Vanwege het coronavirus moeten wij veel zaken op school anders organiseren dan wij gewoon zijn. Wij hebben hiertoe een plan uitgewerkt waarbij de gezondheid en de veiligheid van de leerlingen, leerkrachten, medewerkers en ouders voorop staat. Als iedereen goed meewerkt, hopen wij dat het schooljaar veilig en vlot kan verlopen.

Zorg goed voor jezelf en je naasten!

Voor actuele informatie over het coronavirus kan je terecht op de website van de VRT, de Belgische overheid, de Vlaamse overheidOnderwijs Vlaanderen en de stad Antwerpen. ​Klik op onderstaande banner van het Agentschap Integratie & Inburgering voor informatie in verschillende talen.

 corona afbeelding

 

 

In Memoriam

Met dankbaarheid herinneren wij
de stichtster, bezielster en
ere – directrice van Dennenhof

Juffrouw Goossens

juffrouw goossens

Sportdag Blok 3